Home » , » FOTBAL: Florin Marin: ”Cred că vom juca meciurile de acasă la Slobozia”

FOTBAL: Florin Marin: ”Cred că vom juca meciurile de acasă la Slobozia”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul Oțelului, Florin Marin, a anunțat stadionul pe care va juca Oțelul din sezonul viitor: ”Ieri am fost la Slobozia cu Ovidiu Burcă să avem o discuție cu factorii de decizie din oraș, să jucăm acolo meciurile de acasă. Cei  de acolo au fost foarte amabili, au fost de acord să jucăm acolo. Sunt condiții foarte buine, în mare parte cred că acolo vom juca meciurile oficiale”. 

Tehnicianul gălățean a precizat ca la Slobozia se vor juca doar meciurile oficiale, antrenametele urmând să se desfășoare pe ”Ancora”: ”Antrenamentele le vom face la Baza Ancora, la Slobozia vom juca doar meciurile oficiale. Înțeleg că va suferi publicul din Galați dar nu avem unde să jucăm în Galați. Îmi pare rău pentru suporteri, dar nu avem unde să jucăm în Galați, stadionul ”Ancora” nu îndeplinește cerințele pentru Liga a II-a, iar pe ”Dunărea” terenul se prezintă în condiții foarte proaste”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger