Home » , » FOTBAL: ”Oamenii lui Adamescu nu aveau nimic în comun cu fotbalul”

FOTBAL: ”Oamenii lui Adamescu nu aveau nimic în comun cu fotbalul”


Preazent în studioul Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, fostul director general adjunct al FC Oțelul, Ilie Hagioglu, a declarat că cei propulsați de Dan Adamescu în conducerea clubului roș-alb-albastru nu era interesați de fotbal: ”Oamenii lui Adamescu nu aveau nimic în comun cu fotbalul. Ciofoaia nu avea nici in clin nici in maneca. Erau visători. Nu le plăcea. Ciofoaia a fost la un meci, la Rapid parcă, a stat la jumate din meci după care a plecat. Nu i-a plăcut. Adamescu nu a venit niciodată la un meci”. 

Ilie Hagioglu a mai spus la Divizia Locală că  în timpul cât a lucrat la Oțelul a reușțit să creeze o infrastructură sportivă printre cele mai bune din țară: ”Cât timp am fost la Oțelul am creat o infrastructură sportivă cum puține cluburi din țară aveau. Aveam două terenuri gazonate pe stadionul ”Oțelul”, două terenuri gazonate pe ”Ancoara”, două terenuri sintetice la stadionul ”Siderurgistul” și la ”Dunărea”, pentru că intrasem în parteneriat cu cei de la FCM Dunărea, trei săli de forță la stadionul ”Oțelul”, la ”Siderurgistul” și la ”Ancora”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger