Home » , , » FOTBAL: Viorel Tănase: ”Sper să prind o echipă, dacă nu vedem poate mă reprofilez”

FOTBAL: Viorel Tănase: ”Sper să prind o echipă, dacă nu vedem poate mă reprofilez”


Fără angajament din spetembrie 2014, după despărțirea de Sport Club Bacău, fostul jucător și antrenor al Oțelului, Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM, că așteaptă concretizarea unor oferte din străinătate și că există chiar posibilitatea reprofilării: ”Eu sunt același optimist. Deocamdată sunt fără angajament. Am avut niște discuții cu ceva echipe din străinătate, aștept răspunsuri, vedem ce se va întâmpla. La noi în Liga I, Liga a II-a sau a III-a echipele dispar. Mă aștept la orice. Mă perfecționez, mă informez, nu stau degeaba acasă fac muncă de la birou. Sper să prind o echipă, dacă nu vedem poate mă reprofilez în altceva”.

Cariera de antrenor principal a fost începută de legendarul căpitan al Oțelului în 2008 la echipa secundă a clubului roș-alb-albastru ce activa Liga a III-a, cu care a ajuns până la barajul de promovare în Liga a II-a și de la care a promovat jucători precum: Gabriel Abraham, Cornel Rîpă, Marian Cîrjă, Lucian Murgoci, Enes Sipovic, Ionuț Neagu sau George Cîrjan. A trecut apoi la FCM Dunărea, Farul Constanța, după care a trecut în Liga I la Oțelul. Ultima echipă antrenată de ”Tase” a fost Sport Club Bacău în Liga a II-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger