Home » » MINIFOTBAL: Fotbal Fest: “Mulţumim Primăriei Galaţi pentru sprijinul acordat la Cupa Companiilor”

MINIFOTBAL: Fotbal Fest: “Mulţumim Primăriei Galaţi pentru sprijinul acordat la Cupa Companiilor”


Cea mai tare competiţie a verii destinată amatorilor, Cupa Companiilor, a creat emulaţie în rândul marilor companii din Galaţi. Rând pe rând, marile companii din oraşul nostru s-au aliat proiectului propus de către echipa “Fotbal Fest”. Astfel, nu mai puţin de 16 echipe s-au înscris în competiţie, iar un rol important în organizare l-au avut şi oficialităţile, care au pus la dispoziţie terenurile pe care se vor desfăşura partidele.
“Fotbal Fest” a emis un comunicat în care mulţumeşte Primăriei Municipiului Galaţi pentru sprijinul acordat.
“Ne bucurăm de faptul că s-au înscris companiile de top la competiţia pe care o organizăm şi la care dorim să impunem standarde înalte. De asemenea, vrem să mulţumim public Primăriei Municipiului Galaţi pentru sprijinul acordat la Cupa Companiilor. Am găsit deschidere din partea oficialităţilor pentru organizarea unor astfel de competiţii şi ne bucurăm că în oraşul nostru există sprijin pentru sport”, se arată în comunicatul Fotbal Fest.

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 19.00, va avea loc tragerea la sorţi şi conferinţa de presă ce precede startul competiţiei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger