Home » , » HANDBAL: Mihai Pantea: ”Sunt orașe mai mici decât Galațiul care dau bani de la buget la o echipă cât la noi la toate sporturile!”

HANDBAL: Mihai Pantea: ”Sunt orașe mai mici decât Galațiul care dau bani de la buget la o echipă cât la noi la toate sporturile!”


Președintele CSU Galați, și antrenorul echipei masculine de hadbal, grupare ce a promovat recent în Liga Națională, Mihai Pantea, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, despre bugetul necesar ”studenților” în prima ligă: ”Din ce am prognozat avem nevoie de la Primărie de un buget de 5 miliarde de lei vechi, în jur de 100.000 de euro. Acești bani pentru Primărie sunt o sumă infimă. Eu mai țin legătura cu antrenorii din alte localități. Sunt orașe cu 70-80.000 de locuitori care dau bani de la buget la o echipă cât Galațiul la toate sporturile. Spre exemplu, la Târgu Jiu, autoritățile locale dau numai la handbal 900.000 de euro, plus la baschet 900.000 de euro”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger