Home » , , , » HOCHEI: Cătălin Geru: ”Locul 2 în grupa din Cupa Continentală ar fi un obiectiv accesibil”

HOCHEI: Cătălin Geru: ”Locul 2 în grupa din Cupa Continentală ar fi un obiectiv accesibil”


La Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM, Cătălin Geru, a declarat că deocamdată echipa nu are stabilit un obiectiv, pentru că se află în vacanță, dar în Cupa Continentală locul secund în grupă ar fi un obiectiv mai accesibil: ”Deocamdată suntem în vacanță, nimeni nu s-a gândit la un obiectiv, nu ni s-a pus nici un obiectiv, asta pentru că nu am început sezonul. În Cupa Continentală locul doi în grupă ar fi un obiectiv mai accesibil. Echipa din Polonia esta favorită după părerea mea. Mai departe, din grupa de la Cupa Continentală se va califica doar câștigătoarea care va merge în Franța”.

Dunărea va juca direct în turul doi al Cupei Continetale, Grupa C, iar adversarele gălățenilor vor fi: GKS Tychy, Polonia,  Coventry Blaze, Marea Britanie și câștigătoarea Grupei A, turul I, una dintre echipele: Partizan Belgrad (Serbia), Rishon Devils (Israel), CSKA Sofia (Bulgaria) și Zeytinburnu Istanbul (Turcia). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger