Home » , , » HOCHEI: Cătălin Geru: ”Mă bate gândul să renunț”

HOCHEI: Cătălin Geru: ”Mă bate gândul să renunț”Căpitanul campionilor, Cătălin Geru, a declarat la Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM, că se gândește la retragere din activitatea de jucător: ”Deocamdată nu știu ce voi face, vedem la reunirea echipei. Mă bate gândul să renunț. Va fi greu în viitorul sezon, cerințele vor fi mai mari, va fi destul de dificl. Deocamdată încă oscilez între a renunța și să continui. Probabil dacă mi s-ar proune un post de antrenor să fiu alături de echipă cu siguranță aș renunța, pentru că aș fi lângă echipă. Ca jucător va fi mai greu în sezonul viitor, vom vedea”.

În timpul semifinalei cu Corona Wolves Brașov, Cătălin Geru a anunțat că dacă echipa se va califica în finală se va retrage: „Daca ajungem în finală acesta va fi ultimul meu sezon. Dacă vom juca finala, din sezonul viitor, echipa va fi ajutată în continuare vor fi jucători mai tineri și mai valoroși și ar fi cazul să-i las pe cei tineri, dacă jucăm finala este ultimul sezon”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger