Home » , , , » HOCHEI: Mihai Brandabur: ”În Cupa Continentală obiectivul ar fi să ne calificăm”

HOCHEI: Mihai Brandabur: ”În Cupa Continentală obiectivul ar fi să ne calificăm”Directorul general al CSM Dunărea, Mihai Brandabur, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, obiectivul echipei campionae în Cupa Continentală: ”Obiectivul ar fi să încercăm să ne calificăm. Să vedem ce va fi, la ora disputării jocurilor trebuie să avem echipa în deplinătatea formei sportive”.   

Tot la Lider Sportiv, directorul campionilor a spus că a încercat să aducă grupa din Cupa Continentală la Galați, dar IIHF a refuzat pentru că în ultimii ani s-a ținut la Miercurea Ciuc și Brașov competiția destinată campionilor: ”Noi am depus ofetă să organizăm la Galați grupa din Cupa Continentală. Dar în ultimii doi ani în România s-a mai organizat la Miercurea Ciuc și Brașov și a fost mai dificl chiar și IIHF (Federația Internațională) a decis în final să ofere grupa Poloniei, după ce în ultimii doi ani s-a desfășurat grupa în România”, a încheiat MIhai Brandabur.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger