Home » , » MINIFOTBAL: La Cupa Companiilor s-a prelungit termenul de înscriere

MINIFOTBAL: La Cupa Companiilor s-a prelungit termenul de înscriere


La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, principalul oprganizator al Cupei Companiilor, Marius Cosoreanu, a anunțat că a fost prelungit termenul de înscriere în competiție: ”Înscrierile se pot face în continuare. Am hotărât să prelungim termenul de înscriere pentru că sunt echipe care au fost surprinse de acțiunea noastră și au nevoie de un răspuns de la centru. În cazul companiilor multinaționale, care doresc să se înscrie în competiție, cum este cazul Telekom, care are nevoie de un răspuns de la București. Înscrierile se pot face până vineri, 17 iulie”. 

Marius Cosoreanu a anunțat și compeniile înscrise până acum în competiție: ”Până în acest moment aveam 11 echipe înscrise în competiție: Auchan, Ecometal, RBX Elecric, Damen, Menaorm P.E.C, Primăria Municipiului Galați, Echipa Finanțelor Galați, DMT, NN (Asigurări de viaţă), Agrolandia”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger