Home » , » MINIFOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Înscrierile la Cupa Companiilor se pot face și online”

MINIFOTBAL: Marius Cosoreanu: ”Înscrierile la Cupa Companiilor se pot face și online”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Marius Cosoreanu, organizatorul Cupei Companiilor a anunțat sistemul de desfășurare al competiției: ”Legat de sistemul competițional pot spune că ne vom raporta la Campionatul Mondial. Vor fi jocuri în grupe, apoi se vor juca sferturi de finală, semifinale și cele două finale, mare și mică”. 

Despre înscrieri la competiția de la Stadionul Siderurgistul, Marius Cosoreanu a spus: ”Înscrierile se pot face și on line. Documentele necesare și pașii de urmat sunt pe sait, (aici fotbalfest.ro). În principiu e bine să fim contactați și la telefon. Numărul de telefon poate fi găsit pe sait,(aici fotbalfest.ro), sau pe pagina noastră de facebook. Sunt câteva documente de completat, nu am lăsat nimci la voia întâmplării. Ne dorim să gestionăm lucrurile precum o echipă care joacă în cupele europene”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger