Home » » MINIFOTBAL: Viorel Tănase: „Cupa Companiilor, standarde de profesionalism”

MINIFOTBAL: Viorel Tănase: „Cupa Companiilor, standarde de profesionalism”
Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria fotbalului gălăţean, Viorel Tănase, cu vastă experienţă în domeniu, a comentat despre competiţia de minifotbal ce se va desfăşura la Galaţi începând cu finalul lunii iulie.

„Cupa Companiilor înseamnă standarde de profesionalism pentru toate echipele reprezentante ale firmelor din Galaţi înscrise în concurs. Se semnează un contract înainte de participare, se pune la dispoziţie un regulament de joc, arbitri profesionişti, cadru medical şi, bineînţeles, premii pentru primele trei locuri dar şi individuale.Se face totul la nivel înalt. Se joaca într-un cadru organizat, e nevoie ca de astfel de competiţii, pentru că aşa se promovează mişcarea şi stilul de viaţă sănătos. Când eşti o compania care te respecţi, atunci poţi să le oferi angajaţilor plăcerea să participe la o astfel de competiţie”, a spus Viorel Tănase.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger