Home » , » MINIFOTBAL: Viorel Tănase: ”Ne dorim să fie cât mai multe echipe la Cupa Companiilor”

MINIFOTBAL: Viorel Tănase: ”Ne dorim să fie cât mai multe echipe la Cupa Companiilor”


Membru în comitetul de organizare de la Cupa Companiilor, Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că s-a prelungit termenul de înscriere cu 5 zile la competiția de la ”Siderurgistul” pentru ca toate companiile să aibă timpul necesar înscrierii. 

”Așteptăm companiile să se înscrie la Cupa destinată lor. Ne dorim să fie cât mai multe echipe pentru a avea o competiție acerbă. deocamdată s-au înscris în jur de 11 companii. Am hotărât să prelungim termenul de înscriere, cu 5 zile, până vineri, 17 iulie,  pentru că echipele nu au avut timpul necesar pentru înscriere. Așteptăm ca totul să se dispute în sprirtul fair-play-ului. Ne dorim ca această competiție să se repete și în iarnă, dar mai întâi să vedem feedback-ul de la actuala ediție”, a spus Viorel Tănase. 

Cupa  Companiilor se va disputa între 29 iulie și 2 august, la Baza „Siderurgistul”. Înscrierile se pot face pe site-ul www.fotbalfest.ro. Taxa de participare este de 1.000 de lei de echipă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger