Home » » RUGBY: RCM Galați, la un pas de medalie în DNS rugby 7

RUGBY: RCM Galați, la un pas de medalie în DNS rugby 7


La finalul săptămânii trecute echipele din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, au susținut, la Năvodari, jocuirile din cadrul etapei a III-a, penultiam, ultimul turneu înaintea vacanței de vară. RCM Galați a fost la înălțime și la turneul de la Năvodari și a jucat în finala mică a competiției, pierdută de gălățeni, 12-38 cu cei de la RC Bârlad. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în clasamentul general al Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, RCM Galați este pe locul 2 cu 42 de puncte, pozițe care le asigură medaliile de argint la finalul sezonului. Gălățenii au un avans de un punct de RC Bârlad, echipa de pe locul 3( 41 de puncte) și un ecart de 6 puncte față de echipa de pe primul loc CSM U 23 București, 48 de puncte. În lupta pentru medalii mai este angrenată și CS Năvodari, locul 4 cu 36 de puncte.   

Ultimele bătălii pentru medalii vor fi date de rugbyștii gălățeni la începutul lunii august, sâmbătă, 8 august, la Petroșani, în ultima etapă din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, 2015. După turneul de la Petroșani echipele din DNS vor reveni la jocurile din campionatul de rugby XV. În etapa a XII-a, duminică, 16 august, RCM Galați va juca pe teren propriu cu Bucovina Suceava.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger