Home » , , » BASCHET: Buget diminuat pentru echipa de fete Phoenix U

BASCHET: Buget diminuat pentru echipa de fete Phoenix UPrezent în studioul Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, managerul clubului Phoenix U, Florin Nini, a declarat că în acest sezon echipei de fete a clubului i-a fost redus bugetul cu 20%: ”Jucătoarele străine achiziționate în această vară sunt un pic peste cele de anul trecut. Sezonul trecut am stat în Chelsey Lee, a cam dus echipa în spate. La fete am avut bugetul aprobat din ianuarie, dar este mai mi cu 20% față de sezonul trecut. Din cauza diminuării bugetului nu am putut satisface dorințele jucătoarelor de sezonul trecut pentru a continua. 

Florin Nini a precizat că în ciuda reducerii bugetului echipe se va bate pentru play-off: Chiar dacă bugetul este mai mic cu 20%, ne asumăm riscul de a face echipă și să ne calificăm în play-off”, a spus Florin Nini.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger