Home » , » BASCHET: Phoenix U va juca direct în sferturile Cupei

BASCHET: Phoenix U va juca direct în sferturile Cupei


Pe lângă stabilirea calendarului Ligii Naționale Feminine, la sediul FR Baschet s-a stabilit și programul primei faze din Cupa României. Phoenix U a avut noroc la tragerea la sorți și, din cauza, (sau datorită), numărului impar de echipe, 11, din LNBF, va juca direct în faza sferturilor de finală, turul II. 

Pentru echipa lui Florin Nini va fi a treia participare în Cupa României, cea mai bună performanță în copmpetiția KO a fost obținută ediția trecută, la a doua participare, calificarea în sferturile de finală. După ce au eliminat în turul inaugural BCM Danzio Timișoara, după înfrângerea 55-67 la Galați și victoria  66-58 la Timișoara, în sferturi Phoenix U a jucat cu ICIM Arad. Cu două înfrângeri în fața echipei care a obținut medaliile de bronz, 67-77 la Galați și 70-83 la Arad, Phoenix U s-a oprit în sferturile Cupei la a doua participare. 

 La prima participare în Cupa României, Phoenix U a părăsit competiția din primul tur, după ce a fost eliminată de CSU Alba Iula, echipă care a jucat finala competiției. Cele două meciuri s-au jucat la Alba Iulia și au fost pierdute de Phoenix U 55-87 și 58-84.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger