Home » , , » BOX: Ciocan își lansează tricoul la Fan Expo, Kombat Fest Galați

BOX: Ciocan își lansează tricoul la Fan Expo, Kombat Fest Galați


Între 27 și 30 august, Galațiul va deveni capitala spoprturilor de contact din România. La Patinoarul ”Dunărea” sunt programate două gale, una de box și una de MMA. În prima, vineri, 28 august, pugilistul gălățeam Cristian ”Hammer” Ciocan îl va întîlni pe Sherman Williams. Luni, 30 august, în cadrul galei de MMA, Sandu Lungu ”Muntele Bihorului” va lupta în cușcă cu egipteanul Mahmoud Hassan. Despre biletele de la cele două eveniment a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Sebastian Vieru, promotorul celor două evenimente de la patinoar: ”Biletele vor costă începînd 15 lei în tribune. Ele se găsesc în rețeaua Eventim sau se pot achiziționa din magazinele: Carrefour, Vodafone, Germanos, Domo, OMV, Shoping City Galați. Pentru zona VIP prețul pornește de la 100 de lei, ele se pot rezerva la nunărul de telefon: 0735133071, număr prezent și pe afișe”.      

Sîmbătă, 29 august, în ziua de pauză dintre cele evenimente se va organzia un Fan Expo. Despre Fan Expo promotorul Sebastian Vieru a spus:  ”La Fan Expo vom lansa tricoul, în ediție limitată, dedicat lui Cristian ”Hammer” Ciocan. Tot acolo, la Fan Expo, vor veni sportivii care vor face poze cu fanii. Se pot adresa întrebări sportivilor pe teme sportive sau personale, iar aceștia vor da răspunsul”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger