Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu, despre meciul de la Clinceni: ”Am speranțe că jucătorii nu se vor speria de presiunea punctelor”

FOTBAL: Cristi Munteanu, despre meciul de la Clinceni: ”Am speranțe că jucătorii nu se vor speria de presiunea punctelor”
Sîmbătă, 29 august, la Clinceni, județul Ilfov, Oțelul va juca primul meci în Liga a II-a, cu cei de la FC Academica Clinceni. Managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a prefațat, la Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, meciul de la Clinceni:  ”După rezultatele din meciurile amicale, au bătut cam tot, vom avea un meci foarte greu. Clinceniul este o echipă omogenă, cu jucători experimentați, maturi, cu experiență în Liga a II-a. De noi ce să spun, suntem la început, suntem echipă tînără, nouă. Oțelul a mai luat-o de la zero, chiar de la zero. Am speranțe că jucătorii vor rămîne la fel de concentrați și n u se vor speria de presiunea punctelor”.

ACS FC ACademia Clinceni-FC Oțelul se va disputa sîmbătă, 29 august, de la ora 11.00, pe ”Clinceni-Arena”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger