Home » , » FOTBAL: Oțelul a încheiat neînvinsă meciurile amicale

FOTBAL: Oțelul a încheiat neînvinsă meciurile amicale


Sîmbătă, la Liești, pe ”Liești Arena”, Oțelul a încheiat meciurile de verificare cu o victorie 2-1 cu Sporting Liești. Cu lotul schimbat aproape în întregime, Oțelul a disputatcinci jocuri de verificare, iar bulanțul este pozitiv: 3 victorii, 2 remize, 0 înfrîngeri. Victoriile din amicale au fost: 2-1 cu Sporting Liești (Liga a III-a), 3-1 cu FC Panciu (Liga a III-a), 1-0 cu Metalosport (Liga a III-a), iar remizele 1-1 cu Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a) și 1-1 cu Gloria Buzău (Liga a II-a). de remarcat că toate meciurile amicale au fost jucate de Oțelul în depalsare din cauza problemelor de la stadionul ”Ancora”.  

Despre ultima victorie, 2-1 cu Sporting Liești, pe ”Liești Arena”, Cristi Munteanu, managerul sportiv al echipei a spus la Lider Sportiv: ”A fost un antrenament ok, un joc de omogenizare, ultimul joc înainte de startul sezonului. A fost un meci în care antenorul nostru a vrut să pună la punct detaliile cu echipa, un antrenament ok” 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger