Home » , » FOTBAL: Sistem competițional nou pentru Metalosport și Sporting Liești

FOTBAL: Sistem competițional nou pentru Metalosport și Sporting Liești


După stabilirea țintarului Ligii a III-a, FRF a publicat și sistemul de desfășurare a viitoarei ediții din cel de al treilea eșalon. Spre deosebire de Liga a II-a, unde numărul echipelor scade, în ediția 2016-2017 din Liga a III-a va crește numărul echipelor de la 74 la 96. 

La fel ca în ediția precedentă de campionat se va juca doar sezon regulat, fără play-off/play-out. La finalul sezonului regulat echipele cîștigătoare din cele 5 serii de Liga a III-a vor promova în Liga a II-a. Vor retrograda în Liga a IV-a echipele clasate pe ultimul loc, în seriile cu câte 15 echipe (seria a II-a, a III-a, a IV-a și a V-a), cât și echipa cu cel mai slab punctaj dintre cele clasate pe locul 14.  

Metalospoert și Sporting Liești, cele două echipe gălățene din Liga a III-a, vor evolua în seria I, serie formată din 14 echipe.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger