Home » , » FOTBAL: Viorel Tănase, antrenor Metalosport: ”Mă așteptam la un rezultat negativ”

FOTBAL: Viorel Tănase, antrenor Metalosport: ”Mă așteptam la un rezultat negativ”


În direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, noul antrenor al celor de la Metalosport, Viorel Tănase, a oferit primele impresii despre amicalul dintre Metalosport și Oțelul de la Liești: ”Sincer mă așteptam la un rezultat negativ, asta din cauza lotului mai puțin valoros decât al Oțelului, azi. Dar, cred că sunt perspective argumentând că în ultimele zile la echipă au sosit 14 jucători noi. Din vechiul lot au rămas 6-7 jucători. De 2 zile pregătesc Metalosport, sunt câțiva jucători care au făcut pregătirea cu Mișu Ciobanu, foarte mulți dintre jucătorii din vechiul lot au dispărut, am considerat că nu au valoare pentru Liga a III-a”. 

Despre testul cu Oțelul, legenda roș-alb-albastră a mai spus că la echipa pe care o pregătește a văzut și lucuri bune: ”Am văzut și lucuri pozitive, lucuri care pot fi îmbunătățite, dar și negative. Printre cele pozitive ar fi acea determinare, organizarea defensivă destul de bună, mai ales în partea a doua a jocului. În prima repriză am fost dominați clar, au avut 3-4 situații de a marca, Per total a fost un test reușit care mi-a dat imaginea fiecărui jucător în parte”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger