Home » , , » FOTBAL: Viorel Tănase: ”Cine se aștepta acum 4 ani să ajungem în această situație!”

FOTBAL: Viorel Tănase: ”Cine se aștepta acum 4 ani să ajungem în această situație!”
La fel ca ceilalți suporteri gălățeni și legemda roș-al-albastră, Viorel Tănase, s-a declarat surprins de soarta Oțelului, după ce echipa a fost preluată de actualii acționari. ”Cine se aștepta acum 4 ani să ajungem în această situație. A venit lângă echipă un patron muli milionar, un investitor care vrea să facă performanță. La momentul respectiv se afla în Top 300 Capital pe locul 2 cu 900 milioane de euro, sunt cifre astronomice. Oțelul era Supercampioana României, erau ambiții mari, din păcate s-au stins, nu s-a mai investit nimic, fără partea finaciară nu poți să obții nimic”, a spus ”Tase” la Divizia Locală.

Tot la Divizia Locală, Viorel Tănase a spus că dacă banii din conturi nu ar fi luat altă căi, echipa s-ar fi putut autofinanța: ”Cu 4 milioane de euro te băteai la titlu. În perioada, scrută, cât am antrenat se vorbea că în conturi erau în jur de 7 milioane de euro. La banii aceștia se mai adăugau și ce mai veneau din vânzările de jucători și din drepturile tv. Ne puteam autofinanța ușor. Din păcate banii s-au evaporat cam repede. Și intrarea în insolvență e cu cântec, la data intrării în insolvență societatea era pe profit”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger