Home » , » FUTSAL: David Asandei, despre victoriile de la ”Cupa Dunării-Nicolae Rainea”

FUTSAL: David Asandei, despre victoriile de la ”Cupa Dunării-Nicolae Rainea”Într-o intervenție telefonică la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antremnorul de la United, David Asandei, a vorbit despre ”Cupa Dunării”, competiție organizată de clubul United: ”Pentru al doilea an consecutiv am cîștigat ”Cupa Dunării”, după trei zile în care au fost cîte trei jocuri pentru fiecare echipă. La turneu s-a jucat fiecare cu fiecare pentru un număr mai mare jocuri. Echipa noastră a cîștigat toate cele trei jocuri, fiind singura echipă cu maximum de pșuncte și de victorii”. 

Ediția din acest an i-a fost dedicată lui Nicolae Raionea, fostul mare arbitru internațioțional Nicolae Rainea. Despre acest lucru David Asandei a spus: ”Participînd la ”Varna Futsal Summer Cup”, în Bulgaria, acolo competiția i-a fost dedicată unui mare arbitru din Bulgaria. Prin prietenia noastră cu cei care au organziat competiția din Bulgaria, ne-am gîndit să denumim ”Cupa Dunării-Nicolae Rainea”. Niccolae Rainea a fost un nume cu rezonanță mondială, a arbitrat la trei campionate mondiale, este un nume cunoscut, ne-a ajutat, a fost alături de noi, ne-a susținut, și ne-am hotărît să denumim ”Cupa Dunării-Nicolae Rainea”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger