Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Lotul este sub cel de anul trecut”

FUTSAL: David Asandei: ”Lotul este sub cel de anul trecut”David Asandei, antrenorul de la United, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, despre jucătorii care au părăsuit United în această vară: ”Ne-ar mai trebui cel puțin doi jucători, au plecat foarte mulți. Ivan Jovanovic a plecat la Informatica Timișoara, Petrișor Toniță la Autobergamo Deva, Alexandru Ghercioglo la Progresul Chișinău, Lucas Ajala la o echipă din Brazilia. Au plecat foarte mulți jucători din cauza bugetului. Sper să fim ajutate toate cluburile la rectificarea bugetară. 

”Lotul este sub cel de anul trecut, am adus un singur jucător Lacu, de la Dunărea Călărași. Este o achiziție foarte bună, a semnat cu noi înainte de play-off-ul sezonul trecut, și acum are oferte. Ne-ar mai trebui doi jucători ca Lascu și Burdujel (ambii din Republica Moldova), Burdujel l-a convins pe Lascu să vină la noi, a contat prietenia dintre ei”, a completat David Asandei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger