Home » » FUTSAL: Déjà vu. United a câștigat ”Varna Futsal Summer Cup 2015”

FUTSAL: Déjà vu. United a câștigat ”Varna Futsal Summer Cup 2015”


Timp de trei zile, 7-9 august, la Varna, Bulgaria, s-a disputat ediția 2015 a turneului amical ”Varna Futsal Summer Cup”. La ediția din acest an a competiției s-au înscris 4 echipe, două din România, United și CSMS Iași și două din Bulgaria, Grand Pro Varna și Cherno More Varna.  

Câștigătoarea din 2014, United și-a respectat blazonul și a triumfat pentru a doua oară consecutiv la competiția din Bulgaria, chiar dacă din lotul echipei gălățene nu mai fac parte câțiva jucători importanți. La Varna, echipa pregătită de David Asandei a obținut rezultatele: 6-1 cu Grand Pro Varna, 6-3 cu CSMS Iași și 0-2 cu Cherno More Varna. 

Pentru echipa gălățeană urmează o nouă etapă de pregătire cu jocuri amicale, între 14 și 16 august, United va participa la ”Cupa Iașiului”, alături de: CSMS Iași, City us Tîrgu Mureș și Progress Chișinău-campioana Republicii Moldova. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger