Home » , » FUTSAL: Toader Ștefu, despre ”Cupa Iașiului”

FUTSAL: Toader Ștefu, despre ”Cupa Iașiului”


La Lider Sportv, de la radio Pro FM Lider FM, președintele clubului United, Toadre Ștefu, a vorbit despre ultima competiție la care a participat echipa sa ”Cupa Iașiului”: ”La Cupa Iașiului” am jucat finala cu CSMS Iași. Finala a fost un meci aprig disputat, cum nu cred că am avut în campionat, între două echipe muncitoare. A fost o finală deosebită, Iașiul si-a dorit mai mult victoria. La noi s-a cunoscut oboseala acumulată după turneul din Bulgaria. Cei de la Iași au fost mai oportuni, au marcat. La pauză scorul a fost 0-0, în partea a doua ne-au dat două goluri. Din fericire nu s-a accidentat nimeni, ne întoarcem acasă cu lotul complet și cu locul 2, un rezultat deosebit.   

Până la finala cu CSMS Iași, United a jucat în semifinale cu cei de la City us Tîrgu Mureș. Despre meciul cu mureșenii, Toader Ștefu a spus: ”Cu Tîrgu Mureș a fost un meci de uzură. Am condus în mai multe rânduri cu 1-0, 3-1, 4-3, dar ne-am impus la loviturile de departajare. United a fost echipa mai norocoasă, au tratat meciul cu seriozitate, băieții au jucat exemplar”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger