Home » » FUTSAL: Turneu în Bulgaria pentru United

FUTSAL: Turneu în Bulgaria pentru UnitedLa finalul săptămânii, între 7 și 9 august, la Varna, Bulgariaa, două echipe din România, United și CSMS Iași, și două din Bulgaria, Grand Pro Varna și Cherno More Varna, vor participa la edița 2015 a competiției amicale ”Varna Futsal Summer Cup”.  United, deținătoarea trofeului, va juca la Varna după programul: vineri, 7 august, cu Grand Pro Varna, sâmbătă, 8 august, cu CSMS Iași, și duminică, 9 august, cu Cerno More Varna. Precedenta ediție a competiției din Bulgaria a fost câștigată de United cu trei victorii, din trei jocuri:4-1 cu Grand Pro Varna, 4-3 cu Cherno More Varna și 10-3 cu Easy Credit Sofia. 

Altfel, față de precedenta ediția a primei ligi de futsal lotul echipei gălățene a suferit câteva modificări. Au plecat: Petrișor Toniță (Autobergamo Deva), Ivan Jovanovic (Informatica Timișoara) și Lucas Ajala. În schimb a fost transferat Andrei Lașcu, internațional din Republica Moldova, fost sezonul trecut la Dunărea Călărași.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger