Home » » FUTSAL: United se pregătește pentru noul sezon la ”Cupa Iașiului”

FUTSAL: United se pregătește pentru noul sezon la ”Cupa Iașiului”


Între ”Varna Futsal Summer Cup”și ”Cupa Dunării”, gruparea gălățeană de prima ligă United va juca la ”Cupa Iașiului”, competiție amicală organizată în Sala Sporturilor din Iași de clubul CSMS. Pe lângă United și CSMS Iași la comptiția de la Iași vor mai participa: City us Tîrgu Mureș și Imperium EBS Iași, echipă ce evoluează în campionatul de minifotbal din Iași. Turneul de la Iași se va disputa pe parcursul a doua zile, 14 și 15 august. 

În prima zi, în meciurile considerate semifinale, United va întâlni City us Tîrgu Mureș, de la ora 17.00, în timp ce cele două echuipe din Iași vor juca între ele, CSMS cu Imperium. Sâmbătă, sunt progrmate finalele. De la ora 12 învinsele se vor întâlni pentru locurile 3-4 , iar de la ora 14 este programată finala. 

După ”Cupa Iașiului” United va participa la ”Cupa Dunării”, între 20 și 22 august, competiție organizată în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea și la care vor participa campioana din Republica Moldova, Progresul Chișinău, campioana Bulgariei, Grand Pro Varna și CSMS Iași.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger