Home » » FUTSAL: United a încheiat pe locul 2 ”Cupa Iașiului”

FUTSAL: United a încheiat pe locul 2 ”Cupa Iașiului”


Vineri și sâmbătă, la Iași, în Sala Sporturilor, gruparea gălățeană de prima ligă, United a susțint al doilea turneu de pregătire din perioada de pregătire, ”Cupa Iașiului”. După triumful de la ”Varna Futsal Summer Cup”, gălățenii au fost foarte aproape de a câștiga și ”Cupa Iașiului”, dar au pierdut finala cu gazdele. În meciul vedetă al turneului de la Iași, United a întâlnit CSMS Iași, organizatoarea turneului. Finala s-a încheiat cu victoria 2-0 a gazdelor, după ce la pauză scorul a fost egal 0-0. 

Pentru a obține dreptul a juca în finala competiției de la Iași, United a învins în semifinale City us Tîrgu Mureș, campioana României, după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamnetar scorul a fost 4-4, după ce United a condus 1-0, 3-1, 4-3. Gălățenii s-au impus la lolviturile de departajare cu 3-1. 

Pentru United urmează al treilea turneu de pregătire din această vară. Între 20 și 22 august, clubul gălățean organizează ediția a II-a ediție a ”Cupei Dunării”, competiție organizată în acest an în memoria fostului mare arbitru internașional Nicolae Rainea. La turneul de la ”Polivalentă” vor mai participa: campioana Republicii Moldova, Progresul Chișinău, campioana Bulgariei, Grand Pro Varna și CSMS Iași.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger