Home » , , » Gheață și o nouă gală de box, în august la Patinoar

Gheață și o nouă gală de box, în august la PatinoarLa fel ca în precedentul sezon, instalația de gheață a Patinoarului ”Dunărea” a fost pornită la începutul lunii august. Bucuria celor care vor benefica de gheața arenei din bulevardul George Coșbuc nu va fi de prea lungă durată, pentru că în finalul lunii, 27-31 august, la Galați, este programată o nouă gală de box.

Sub denumirea Kombat Fest Galați, gala de la Patinoar va cuprinde două evenimente importante. În primul, vineri, 28 august, pugilistul gălățean Cristian Ciocan, 27 de ani, va boxa din nou în Patinoar. Cel supranumit ”Hammer” va boxa cu  Sherman Williams, din Bahamas, un pugulist de 42 de ani.

Gala de box Kombat Fest de la Patinoar mai cuprinde un eveniment, luni 31 august, este programată o gală de MMA, lupte în cușcă, iar main event-ul serii îl va reprezenta duelul dintre Sandu Lungu ”Muntele Bihorului” și egipteanul  Mahmoud Hassan.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger