Home » , » HOCHEI: Dunărea a transferat un nou portar

HOCHEI: Dunărea a transferat un nou portarPe zi ce trece Dunărea începe să își contureze lotul pentru viitorul sezon competițional. Astfel, echipa gălățeană și-a asigurat serviciile unui noui portar, Bogdan Popa, care să sprijine echipa în cele trei competiții în care va participa în sezonul ce va începe în luna septembrie. Pe lîngă Bogdan Popa, 30 de ani, în lotul echipei campioane mai sunt trei portari: Radu Viorel, 45 de ani, Lucian Hangan, 26 de ani și Marius-Adrian Stoian, 20 de ani.   

Bogdan Popa, 30 de ani. În ultimele sezoane a jucat pentru Sportul Studențesc. Pe lîngă Sportul, Bogdan Popa a mai evoluat la Dinamo București timp de mai multe sezoane. La echipele naționale noul portar de la Dunărea a jucat pentru echipele sub 18 și sub 20 de ani ale României la șapte ediții ale Campionatelor Mondiale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger