Home » , » HOCHEI: La mulți ani, Attila Balint!

HOCHEI: La mulți ani, Attila Balint!


Astăzi, 16 august, unul dintre atacanții cu care Dunărea a câștigat, în premieră, titlul de campioană a României, Attila Balint, împlinește vârsta de 26 de ani, ocazie cu care Sport Galati împreună cu Dunărea Galați Hochei, îi urează un călduros ”La mulți ani”

Attila Balint, atacant, 25 de ani. Campion al României cu Dunărea Galați. La echipele de club a mai jucat pentru Hochei Sport Club Miercurea Ciuc, cu care a câștigat mai multe titluri de campion al României. Cu Sport Club, Attila Balint a jucat și în Cupa Continentală, competiție rezervată echipelor campioane. De asemenea cu cei de la HSC Miercurea Ciuc, Attila Balint a jucat în mai multe sezoane de Liga Mol.  A debutat cu gol pentru Dunărea, în primul amical al sezonului trecut cu Corona Wolves Brașov. În sezonul în care a devenit campion cu Dunărea, Attila Balint a jucat în 47 de meciuri în care a acumulat un total de 52 de puncte, 31 de goluri și 21 de pase decisive.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger