Home » » RUGBY: Duel în premieră pe ”Municipal”, RCM Galați-Steaua U 23 București

RUGBY: Duel în premieră pe ”Municipal”, RCM Galați-Steaua U 23 BucureștiDupă victoria cu punct bonus de pe ”Municipal” cu Bucovina Suceava, pentru RCM Galați urmează un nou joc pe teren propriu. Sâmbătă, 22 august, de la ora 13.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lîngă Autogară) RCM Galați vab juca, în premieră,  cu echipa sub 23 de ani de la CSA Steaua București. 

Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe sunt vecine de clasament în ierarhia la zi din Divizia Națională de Seniori. RCM Galați ocupă locul 6 cu 25 de puncte din 10 jocuri, 5 victorii, 5 înfrîngeri, esaveraj 198-195. Steaua U 23 este pe locul 5 cu 28 de puncte din 8 jocuri, 6 victorii, 2 înfrângeri, de altfel, jocul de sâmbătă este un derby pentru locul 5 în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori. Meciul tur, programat în etapa a IV-a pe terenul steliștilor nu s-a disputat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger