Home » » RUGBY: RCM Galați continuă seria victoriilor cu bonus ofensiv în DNS

RUGBY: RCM Galați continuă seria victoriilor cu bonus ofensiv în DNSȘi în prima deplasare din partea a doua a sezonului, RCM Galați s-a impus cu punct bonus ofenisv. După victoriile de la Galați cu Bucovina Suceava și CSA Steaua U23, RCM Galați a jucat în etapa a XIII-a din Divizia Națională de Seniori pe terenul nou promovatei RC Stejarul Buzău. 

Gălățenii au confirmat forma bună din partea a doua a sezonului și au obținut o victorie convingătoare, 43-6. Pentru RCM Galați au marcat: Mihai Diacon, Mitică Trandafir, Garbiel Partenie, Claudiu Carabeț, Ionuț Cosmiuc, Georgian Ionuț Cucu, cîte un eseu, Ionuț Cosmiuc, patru transformări, Gabriel Partenie o transformare. 

În clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori, RCM Galați este pe locul 5 cu 35 de puncte din 12 jocuri, 7 victorii, 5 înfrîngeri, 273 puncte marcate-223 încasate, 7 puncte bonus. Pentru RCM Galați urmează un nou joc pe teren propriu, sîmbătă, 5 septembrie, pe ”Municipal” gălățenii vor juca cu liderul CSM U23 București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger