Home » » RUGBY: RCM Galați se deplasează la Buzău pentru duelul cu Stejarul

RUGBY: RCM Galați se deplasează la Buzău pentru duelul cu StejarulDupă două jocuri pe teren propriu, ambele cîștigate cu punct bonus, RCM Galați va juca sîmbătă, 29 august, la Buzău, în etapa a XIV-a din Divizia Națională de Seniori, cu cei de la RC Stejarul. La fel ca RCM Galați echipa din Buzău este în formă, a cîștigat ambele jcouri disputate după pauza de vară din DNS.

Înaintea jocului de sîmbătă de la Buzău, RCM Galați este pe locul cinci cu 30 de puncte din 11 jocuri, 6 victorii, 5 înfrîngeri, 230 de puncte marcate-217 încasate, 6 puncte bonus. Cei de la Buzău au început partea a doua a sezonului pe ultimul loc, dar grație celor două victorii au părăsit ultimul loc. RC Stejarul este pe locul 9 cu 12 puncte, 3 victorii, 10 înfrîngeri. meciul tur, de la Galați, a fost cîștigat de gălățeni 34-17. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger