Home » » RUGBY: RCM Galați, victorie și bonus ofensiv cu Steaua U 23

RUGBY: RCM Galați, victorie și bonus ofensiv cu Steaua U 23La o săptămînă de la victoria cu punct bouns din fața celor de la Bucovina Suceava, în derby-ul pentru locul 6, RCM Galați a jucat un nou derby de clasament în Divizia Națională de Seniori, pentru locul 5, cu echipa U 23 de la Steaua București. Scenariul din meciul cu Suceava s-a respectat și cu bucureștenii, iar RCM Galați s-a impus 33-22, în fața steliștilor. 

În jocul cu Steaua U 23, RCM Galați a culcat  de 5 ori balonul în terenul de țintă advers și a obținut un nou punct bonus ofensiv. Pentru gruparea de pe ”Municipal” au marcat: Gabriel Partenie, două încercări, Gabriel Dănăilă, Simion Popa și Serghei Buiadan, cîte un eseu. Ionuț Cosmiuc a transformat două din cele cinci eseuri și a mai marcat prin intermediul unei lovituri de pedeapsă.    

După victoria cu Steaua U23, RCM Galați urcă pe locul 5 în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori, cu 30 de puncte din 11 jocuri, 6 victorii, 5 înfrîngeri, esaveraj 230-217, 6 puncte bonus. Etapa viitoare, a XIV-a, RCM Galați se va depalsa la Buzău pentru jocul cu penultima clasată, RC Stejarul Buzău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger