Home » » RUGBY: Recital ofenisv oferit de RCM Galați cu Bucovina Suceava

RUGBY: Recital ofenisv oferit de RCM Galați cu Bucovina Suceava


Seniorii de la RCM Galați au revenit la jocurile din Divizia Națională de Seniori cu o victorie convingătoare, 35-5, la pauză 21-0, în fața celor de la Bucovina Suceava. Deși se anunța un duel echilibrat, cele două echipe erau în luptă directă pentru locul 6, în clasamentul la zi din DNS (rugby XV), gălățenii au reușit un recital ofenisv, au marcat cinci eseuri și au obținut punctul bonus ofenisv. 

În prima parte a jocului de pe stadionul ”Municipal” pentru RCM Galați au marcat câte un eseu: Cristi Boboc, Vasile Leu și Mitică Trandafir. În repriza a doua gălățenii au mai culcat de două ori balonul în terenul de țintă advers prin Viorel Closca și Simion Popa. Toate cele cinci eseuri marcate au fost transformate de Ionuț Cosmiuc. 

Victoria cu Bucovina Suceava a foat a V-a pentru RCM Galați. În clasamentul la zi din Divizia Națională de seniori, RCM Galați este pe locul 6 cu 25 de puncte, 5 vicotrii, 5 înfrângeri, 198 puncte marcate-195 încasate, 5 puncte bonus. 

Pentru RCM Galați urmează un nou joc pe teren propriu, sâmbătă, 22 august, gălățenii vor juca cu echipa sub 23 de ani a celor de la CSA Steaua București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger