Home » , » RXF 19 Galați /Sandu Lungu: ”Voi căuta KO-ul din picioare”

RXF 19 Galați /Sandu Lungu: ”Voi căuta KO-ul din picioare”
Prezent în studioul Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, luptătorul de MMA Sandu Lungu ”Muntele Bihorului”, a prefațat lupta cu egipteanul Mahmoud Hassan, din RXF 19 Galați: ”Se va începe cu schimburi tari, puternice, de lovituri, iar asta îmi convine. Adversarul e mare, e puternic, puțin rigid, la început vor fi lovituri puternice o să țin brațele sus. Omul este tras de fiare, de obicei oamenii trași de fiare lovesc foarte puternic. Dar voi avea grijă. Îmi place că vor fi schimburi puternice de lovituri, este mai bine că intrăm direct cu schimburi puternice de lovituri”. 

În aceeași intervenție ”Muntele Buhorului” a declarat că are ceva emoții, dar constructive: ”Voi căuta KO-ul din picioare, dacă nu o să caut să finalizez de la sol. depinde de moment, vine spontan. Nu plec eu fără să fac vreo fază. Am ușoare emoții, nu de frică, sunt emoții constructive, trebuie puține emoții altfel nu se declanșează nebunia”.

Altfel, biletele pentru gala de MMA de la patinoar se pot cumpăra de la casieria patinoaruluui sau de la Shopping City Galați, zona de informații. Cel mai ieftin bilet costă 15 lei, iar cele pentru zona VIP se pot achiziționa pentru 100 de lei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger