Home » , » Viorel Tănase: ”Cupa Companiilor a fost o reușită”

Viorel Tănase: ”Cupa Companiilor a fost o reușită”
Membru în comitetul de organizare a Cupei Companiilor, Viorel Tănase, a vorbit la Lider Sportiv,  de la Radio Pro FM Lider FM, despre prima ediție a competiției rezervate companiilor: ”Cupa Companiilor a fost o reușită, chiar dacă au mai fost câteva hibe în regulament de care au știut unii să profie. Pe noi nu ne-a interesat cine cîștigă, ci mișcarea, apropierea companiilor, dialogul, fair-play-ul. Au mai abuzat unii de anumite sincope din regulament, alții au venit cu contestații. A fost prima dată când am fost implicat în organizare, a fost o experiență plăcută pentru mine. Competiția a avut un final plăcut, a avut un impact bun față de companii și față de jucătorii care au intrat în teren. A fost emulație bună, a fost o reușită. Pentru ediția a II-a deja am pus pe masă planul împreună cu Marius Cosoreanu și Ilie Hagioglu, acum în limita timpului disponibil mă voi implica, dacă nu Marius Cosoreanu va găsi soluțiile pentru organizarea celei de a II-a ediții a Cupei Companiilor.   

Prima ediţie a Cupei Companiilor la fotbal organizată de către FotbalFest, a fost câștigată de Meridian Construct. În finală Meridian a trecut cu 4-0 de echipe Poliției Locale Galați. Podiumul a fost completat de către Menarom Pec, iar poziţia a patra a fost ocupată de Union Jack.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger