Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Adamescu nu mai are putere la echipă!”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Adamescu nu mai are putere la echipă!”


Direcotrul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că Oțelul este al Galațiului: ”Echipa asta este a Galațiului, a orașului. Dacă oamenii din Galați, firmele din Galați, și nu numai, nu vin să susțină echipa puțin probabil să avem viitor. Adamescu nu mai are putere la echipă. Echipa este în mâinile noastre, va trebui să facem tot posibilul să meargă mai departe”. 

Conducătorul Oțelului s-a declarat bucuros de sprijinul oferit de suporteri pentru deplasarea de la Suceava: ”Am văzut joi oameni care și-au dat și ultimul ban pentru Oțelul, pentru echipă. În perspectivă mă bucură că putem face împreună ca echipa să meargă mai departe. Ar fi păcat ca Oțelul Galați să nu mai continue, ar fi o dramă”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger