Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cu un buget de un milion de euro promovăm la pas”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cu un buget de un milion de euro promovăm la pas”Diretorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că dacă ar dispune de un buget de 1 milion de euro ar promova în Liga I:  ”În momentul de față, dacă eu am 1 milion de euro, promovez în Liga I la pas, dar stăm prost cu finanțele. Dacă vom promova în prima ligă vom primi 2 milioane de euro din drepturile tv. Cu 1 milion de euro promovez la pas. La reorganizare este pe documente, nu poate fi folosită  la insolvență această variantă”. 


Însă, situația financiară a legendarului club roș-alb-albastru nu este deloc bună după cum declară șeful clubului nu sunt bani pentru deplasarea din etapa a V-a de la Suceava: ”Pentru mine calvarul de acum începe. Nu am bani de deplasare la Suceava, motorina și cazarea costa în jur de 100 de milioane de lei vechi”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger