Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Datoriile către ANAF trebuie șterse pentru că este o lege în vigoare iar noi ne încadrăm în ea”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Datoriile către ANAF trebuie șterse pentru că este o lege în vigoare iar noi ne încadrăm în ea”Direcotorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre unul dintre procesele pe care Oțelul pe rol, cel cu ANAF-ul: ”Înainte de termenul din 23 septembrie, la 21 septembrie, am avut procesul cu ANAF-ul pentru 5,5 milioane de euro, în care ANAF-ul trebuie să respecte legea amnistiei. Ați văzut precedentul cu Dinamo, care de la 5 milioane de euro mare de plătit 300 de mii de euro și a iești din insolvență, lucru de care se leagă procesul din 23 septembrie, nu poți face reorganizare dacă nu știi ce datorii ai, ANAF-ul să respecte legea aministiei. ANAF-ul cere falimentul în condițiile în care legea amnisitiei este în vigoare. Nu mă pricep la termeni juridici, dar din ce am înțeles că datoriile către ANAF trebuie șterse pentru că este o lege în vigoare iar noi ne încadrăm în ea”.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger