Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu, despre meciul cu Rapid CFR Suceava: ”E posibil ca jucătorii să fi avut presiunea orașului în spate”

FOTBAL: Cristi Munteanu, despre meciul cu Rapid CFR Suceava: ”E posibil ca jucătorii să fi avut presiunea orașului în spate”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit despre înfrângerea 0-1 de la Suceava cu Rapid CFR: ”A fost un meci de luptă, pe un teren greu. La Suceava a plouat timp de două zile. Echipa mai puternică și mai agresivă a câștigat. Am primit golul din lovitură de la 11 metri care a fost, recunosc. A fost o atenție a unuia dintre fundașii noștri. Nu contează asta, important este că Oțelul Galați s-a aflat la Suceava și a jucat datorită suporterilor și a oamenilor care au ajutat și au făcut tot posibilul. Ca joc, din punctul meu de vedere, am făcut un joc slab. E posibil ca jucătorii să fi avut presiunea orașului în spate. Le-am spus, ați văzut nu sunteți singuri aveți datoria morală să răsplătiți oamenii care au făcut să ajungem la Suceava, i-am încărcat puțin, mă îngrijorează evoluția echipei”. 

Altfel, în etapa a V-a din Liga a II-a, FC Oțelul a pierdut 0-1 jocul cu Rapid CFR Suceava, de la Suceava, singurul gol al partidei fiind marcat în minutul 29 de gazde din penalty. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger