Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Este o realizare că vom juca în Galați”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Este o realizare că vom juca în Galați”
Directorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că este o realizare faptul că Oțelul va juca în Galați, pe stadionul ”Oțelul”, meciurile de pe teren propriu:  ”Pentru mine este cea mai importantă realizare de cănd sunt la Oțelul faptul că am reușit să facem o înțelegere cu Combinatul, am reușit să-i conving pe cei din Combinat ca echipa să rămînă în Galați. Sunt bucuros că gălățenii pot vedea echipa în Galați. Este o realizare că vom juca în Galați, mult mai importantă decît înfrîngerea din prima etapă de la clinceni. Gălățenii se vor bucura de echipă în continuare”. 

Prima ocazie pentru gălățeni să vadă din nou Oțelul jucînd pe stadionul care îi poartă numele este sîmbătă, 5 septembrie, de la ora 11.00, cînd echipa condusă de Cristi Munteanu va juca cu Dunărea Călărași.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger