Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Oțelul are un bazin de talente foarte bun”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Oțelul are un bazin de talente foarte bun”


Înaintea jocului din etapa a II-a de la Brăila, dintre Dacia Unirea și Oțelul, cele două echuipe se aflau la cei doi poli ai clasamentului. Brăila era pe primul loc, fără înfrângere, iar Oțelul, pe ultimul, fără victorie. La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu,  a comentat acest aspect: ”Într-adevăr au jucat prima cu ultima clasată, dar e început de campionat. Trebuie să recunoaștem că Brăila este o echipă foarte omogenă care joacă împreună de 3-4 ani, cu jucători de 32-35 de ani, iar noi avem o medie de vârstă de nici 20 de ani și câștigăm clar. Asta arată că clubul nostru, Oțelul, a avut bazin de talente și un centru de copii și juniori foarte bun”.

Altfel, după trei etape din Liga a II-a, Oțelul este pe locul 10 (din 13) cu 3 puncte, iar Brăila este pe locul 4 cu 6 puncte.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger