Home » , » FOTBAL: Daniel Florea, despre meciul cu Pojorâta

FOTBAL: Daniel Florea, despre meciul cu Pojorâta


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Daniel Florea, antrenorul principal al Oțelului, a vorbit despre meciul din etapa a IV-a din Liga a II-a cu Bucovina Pojorâta: ”Chiar după meciul de la Brăila în vestiar am felicitat jucătorii pentru victoria cu echipa din Brăila și le-am spus că victoria de la Brăila nu are valoare dacă nu câștigăm următorul meci de acasă. Sper ca jucătorii să înțeleagă, noi suntem aici și sperăm ca fiecare jucător să trateze meciurile așa cum se cuvine pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Echipa are foarte mulți tineri în echipă, deocamdată nu sunt omogeni, probabil asta timpul o să o rezolve. Cu Călărașiul am făcut o primă repriză slabă, a doua a fost mai bine. În Cupă, la Brăila, am jucat mai bine dar a fost și neșansă, jucătorii nu au fost concentrați, am discutat cu ei, au înțeles iar asta ne dă curaj pentru viitor”.

Altfel, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Oțelul”, echipa pregătită de Daniel Florea va juca cu Bucovina Pojorâta.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger