Home » , » FOTBAL: Daniel Florea explică motivele celor trei schimbări din minutul 46 al meciului cu Călărașiul

FOTBAL: Daniel Florea explică motivele celor trei schimbări din minutul 46 al meciului cu Călărașiul


La începutul reprizei secunde a meciului Oțelul-Dunărea Călărași 0-1 (0-1), minutul 46, antrenorul Oțelului, Daniel Florea, a făcut toate cele trei schimbări de care beneficiază conform regulamentului. La Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider Fm, principalul Oțelului, a vorbit despre motivele pentru care a făcut toate cele trei schimbări în minutul 46:  ”Cu siguanță aș fi schimbat mai mult de trei jucători dacă aș fi putut. Sunt dezamăgit pentru că am încredere în jucători, dar la fiecare meci unii dintre ei îmi demonstrează că nu au valoare. Asta îmi dă de gândit și este normal să fac schimbări să dau încredere și altor jucători. Suntem echipă fără jucători individuali, care să facă diferența. Noi ne bazăm pe grup, iar dacă 2-3 jucători au prins o zi mai slabă se vede în randamentul echipei”. 

În minutul 46 al jocului din etapa a II-a, cu Dunărea Călărași, Daniel Florea a decis să-i înlocuiască pe: Marius Ioniță cu Lucain Asanache, Ionuț Codreanu cu Daniel Dajbog și Antonio Sefer cu Alexandru Istrate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger