Home » , » FOTBAL: Daniel Florea: ”George Cîrjan este un jucător valoros”

FOTBAL: Daniel Florea: ”George Cîrjan este un jucător valoros”


Despre debutul cu gol al atacantului gălățean geroge Cîrjan, ultima achiziție a Oțelului, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM , antrenorul principal al echipei Daniel Florea: ”George Cîrjan este un jucător valoros cu carcater foarte frumos, de aia are și realizări. Mi-am dorit un vârf de atac care să dea goluri meci de meci. Sper să fie sănătos, să-i mergî bine, iar Oțelul Galați să fie o pistă de relansare, să ajungă la o echipă mult mai valoaroasă”. 

Principalul Oțelului a mai spus la Lider Sportiv că echipa este pe un drum bun, din punct de vedere fotbalistic. ”Părerea mea este că Oțelul Galați va arăta din ce în ce mai bine. Jucătorii care au venuit la echipă nu au mai jucat împreună, de la meci la meci arată mai bine avem echipă tânără care poate să muncească, cu încredere și concentrare vom arăta mult mai bine”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger