Home » , » FOTBAL: Daniel Florea: ”Mai vreau un fundaș dreapta”

FOTBAL: Daniel Florea: ”Mai vreau un fundaș dreapta”

George Cîrjan în tricoul FCM Dunărea
Daniel Florea, antrenorul principal al Oțelului, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre ultima achiziție a echipei George Cârjan: ”Am înțeles că a semnat și Cîrjan. El este un jucător profesionist care vrea să se afirme, jucător care a demonstrat că are valoare evoluând la echipe din Liga I, îl așteptăm să se integreze cât mai repede în echipă”.  Produs al Centrului de Copii și Juniori al Oțelului, atacantul George Cîrjan, 27 de ani, a mai jucat pentru FC Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț, dar și defunctele Oțelul II și FCM Dunărea.  

În aceeași intervenție principalul Oțelului a spus că îți mai dorește un fundaș dreaprt pentru a avea dubluri pe toate posturile: ”Mai vreau un fundaș dreapta, să am câte doi jucători pe fiecare post. E bine că echipa arată altfel, de la meci la meci jucătorii au încredere în ei iar asta ne dă speranțe pe mai departe, pe viitor că o să fie mult mai bine”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger