Home » , » FOTBAL: Ionuț Neculce, despre rețeta succesului de la Liești

FOTBAL: Ionuț Neculce, despre rețeta succesului de la LieștiLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul revelației seriei I din Liga a III-a, Sporting Liești, Ionuț Neculce, a vorbit despre parcursul bun al echipei în acest început de sezon: ”Când am preluat echipa, cu exact o lună în urmă, era vorba de deființare! Dar, până la urma conducerea clubului a decis să continuăm. Când am ajuns la echipă mai erau trei jucători în lot. Cu ajutorul celor din comnducere au revenit o parte dintre jucătorii care plecaseră. Am mai găsit jucători la Brăila care au mai jucat la Divizia B și C, și împreună cu o parte din jucătorii de la Oțelul, 4 juniori, Manea, Serea, Filimon și Neagu, jucători de care avem mare nevoie pentru că la Liga a III-a avem nevoie de jucători sub 19 ani, în teren și pentru schimbări.    

Despre victoria 2-0 de la Pașcani, din etapa a III-a, principalul de la Liești a spus: ”Fără falsă modestie am controlat jocul, se vede experiența jucătorilor de la centrul terenului, ne-am creat ocazii, am avut penalty”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger