Home » , » FOTBAL: Laurențiu Buș: ”Doar suporterii au rămas alături de Oțelul”

FOTBAL: Laurențiu Buș: ”Doar suporterii au rămas alături de Oțelul”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Laurențiu Buș, legenda roș-alb-albastră, s-a declarat îngrijorat de situația pe care o traversează acum echipa cu care a câștigat campionatul și Super Cupa: ”Eu și foștii mei colegi suntem foarte îngrijorați de situația care este acum la Oțelul. Din păcate doar oamenii simpli și suporterii sunt alătuiri de Oțelul. Îmi pare rău de situația care este acum la club dat Oțelul trebuie să meargă înainte. La Dunărea Călărași, spre deosebire de Oțelul, situația este stabilă, conducerea clubului ne susține. Dintre foștii coechiperi vorbesc cu Giurgiu, Sîrghi, Antal, Pena, Milan Perendija, Enes Sipovic. Vorbesc foarte des cu ei, am rămas prieteni foarte buni”. 

Despre o posibilă revenire la Oțelul, Laurențiu Buș a spus: ”Fără probleme m-aș întoarce la Oțelul, nu am cum să spun nu Oțelului niciodată. Ar fi frumos să ne întâlnim la împlinirea celor cinci ani de la câștigarea campionatului, așteptăm invitația să fim prezenți”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger